Onderhoud

Technisch onderhoud

Juist voor uw geliefde klassieker is goed onderhoud een vereiste. Nogal horen wij geluiden dat het technische klassieker onderhoud in de op moderne auto’s ingerichte garage een probleem geeft. Dat is ook te begrijpen, denk eens aan het D-jetronic injectie van de 6 cilinder modellen, slechts enkele jaren gebruikt (’71-’75), dus bij veel monteurs niet bekend. Ook de 2 grote Solexcarburateurs op de 6 cilinder geven met betrekking tot revisie en afstellen daar grote problemen. Wij zijn daarin gespecialiseerd en hebben de benodigde kennis en afstelapparatuur in huis.

Onderhoud aan uw klassieke bmw

Carrosserie onderhoud

Zeker een body van uw klassieker behoeft voldoende of zelfs extra aandacht. Door specialisatie in deze modellen kennen wij elk plekje aan deze auto’s waar zich problemen kunnen voordoen. Deze roestplaatsen worden door ons gerepareerd en behandeld op zodanige wijze dat inspectie later een eenvoudige zaak is geworden. Uiteraard voeren wij ook gehele roestprotectie behandelingen uit, ter extra bescherming.

Technisch onderhoud Brove

Jaarlijkse winterbeurt

Een jaarlijkse winterbeurt zal uw klassieker in de zomermaanden weten te waarderen, dan moet hij rijden zoals een goed onderhouden klassieker dat moet doen en u er ook van verwacht.

Ombouw naar moderne techniek

De rijkwaliteiten van de klassieke BMW ’s van de jaren 70, alsmede de fraaie modellen die toen geleverd werden, zijn voor velen een reden om als dagelijkse auto te kiezen voor deze klassiekers. De technische ontwikkeling in de autotechniek is echter met sprongen vooruit gegaan. Denk aan brandstof- injectiesystemen, 5-versnellingsbakken, remsystemen, airco, etc. Deze maken de auto’s stiller, zuiniger en comfortabeler. In combinatie met de goede rijkwaliteiten en de fraaie modellen geven deze technische verbeteringen een grote meerwaarde aan deze klassiekers voor dagelijks gebruik. Aan de meeste van deze wensen kunnen wij voldoen. Wacht niet langer en vul ons contactformulier in om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen.

Onderhoud aan uw BMW

brové classics
Centrum voor de klassieke BMW

brové classics

Henk Speek
Kerkweg 57
9351 AK Leek

T: 06 532 89 198
E: 
bmw@brove.nl

Sitemap

Alles over BMW klassiekers vindt u bij brové classics

Brove BMW oldtimersOnderhoud BMW Brove
Brové Centrum voor de klassieke auto