Klassieker Restauratie

Volledige klassieker restauratie

Bij een volledige verzorging van uw klassieker restauratie wordt de auto geheel gestript en motor en assen verwijderd. De body wordt plaatwerk technisch gerestaureerd en met roestwerende primer behandeld. De assen worden gestraald en gespoten en voorzien van nieuwe rubbers, stuurdelen worden waar nodig vervangen. Na het spuiten van de body wordt deze weer opgebouwd in nauw overleg met de klant. Over de voorwaarden waarop wij deze totale restauratie nog verrichten verzoeken wij u contact met ons op te nemen via ons contactformulier.

Restauratie BMW Brove

Gedeeltelijk oldtimer restauratie

Natuurlijk kunnen wij gedeeltelijk uw klassieker restauratie verzorgen. Indien u zelf de demontage en montage ter hand wil nemen, maar tegen het plaatwerk van de body opziet kunnen wij die activiteit voor u uitvoeren. Bij de opbouw van de auto willen wij gaarne alle mogelijke hulp verlenen door het geven van adviezen voor opbouwvolgorde, montage tips etc. Ook revisie van o.a. motoren, bakken, assen en remrevisie kunnen wij voor u uitvoeren. 

Kortom voor uw klassieker restauratie zit u goed bij brové classics.

Schade herstel

In de loop der jaren hebben wij gemerkt dat veel autoschadebedrijven moeite hebben met het juist inschatten van de schade aan een klassieker. Een klassieker is nu eenmaal geen moderne auto en de opbouw ervan kost veel meer tijd. Het probleem wat zich dan kan voordoen is dat de eigenaar met een veel hogere rekening geconfronteerd wordt welke door de verzekering niet wordt gedekt.

Door de jarenlange ervaring met deze klassiekers kunnen wij deze kosten wel goed inschatten en er bij de verzekering een bedrag uit halen dat wel kostendekkend is. Daarom is het verstandig de auto naar ons te laten transporteren zodat wij met een expert tot een goede financiële oplossing komen. 

Uiteraard dient u de auto altijd te laten taxeren. De taxatie kunnen wij ook voor u uitvoeren, indien u lid bent van een BMW club en u de auto onderbrengt in de clubverzekering.

schadeherstel BMW Brove

brové classics
Centrum voor de klassieke BMW

brové classics

Henk Speek
Kerkweg 57
9351 AK Leek

T: 06 532 89 198
E: 
bmw@brove.nl

Sitemap

Alles over BMW klassiekers vindt u bij brové classics

Restauratie Brove BMW
Brové Centrum voor de klassieke auto