Service staat hoog in ons vaandel

Geven van adviezen

U kunt bij ons altijd terecht als het gaat om het verkrijgen van informatie over BMW klassiekers. Denk aan restauratie problemen, technische problemen, etc. Gaarne verstrekken wij kosteloos alle mogelijke adviezen.

Haal- en brengservice

Moet de auto nagezien worden, dan halen wij tegen een geringe vergoeding de auto bij u thuis af. Indien nood noodzakelijk stellen wij een gratis een leenauto ter beschikking en brengen de auto na reparatie weer terug. 

Aan- en verkoopbemiddeling

Door de specialisatie op het gebied van klassieke BMW ’s zijn wij in staat snel een inzicht te krijgen in de staat van een te koop aangeboden klassieke BMW. Laat u niet verleiden door een glanzende buitenzijde van een auto, onderhuids kan er van alles mis mee zijn.

Wij kennen als geen ander de specifieke slechte plekken van een bepaald type klassieke BMW. Tegen een geringe vergoeding komen wij een klassieker bekijken en kunnen u dan een inzicht geven van de te verwachten kosten. Dit kan veel teleurstelling (en geld) voorkomen!

Service van Brove

Eventueel kunnen wij uw auto voor u verkopen door deze auto in onze showroom in consignatie te zetten

Verkoop

Wat kan de overweging zijn om bij ons een klassieker te kopen, ondanks het feit dat we redelijk decentraal in Nederland zijn gevestigd?

Daarvoor zijn diverse redenen aan te geven:
1.    Bij telefonische informatie naar een te koop staande auto uit onze voorraadlijst, geven wij een eerlijke omschrijving omtrent de staat van de auto, geen onzin verhalen, maar een duidelijk een eerlijk verhaal, dus bij bezichtiging geen teleurstelling.
2.    Na aankoop van de auto, waarbij u zelf kunt aangeven wat u nog wilt verbeteren of aanvullen (met een daarvoor vooraf gemaakte richtprijs) ontvangt u bij ons de inmiddels zeer bekende en veel geroemde “nazorg garantie”. In onze werkplaats kunnen onze specialisten alle voorkomende gevallen oplossen. Waarbij in redelijkheid wordt bekeken of het binnen een bepaalde periode, voor onze rekening of voor de uwe is of een combinatie daarvan.
3.    Uniek is de even bekende en geroemde “halen- en brengservice”

Haal -en breng service Brove

Het gaan rijden in een klassieker is niet alleen een zaak van de auto kopen, maar ook een zaak van nazorg. Deze nazorg is bij ons gegarandeerd!

Aankoop

De aanvoer van auto’s uit Zwitserland, Italië, Frankrijk, Duitsland of uiteraard uit Nederland gaat regelmatig door. Ten gevolge van de grote bekendheid die wij genieten op het gebied van klassieke BMW ’s worden ons regelmatig auto’s aangeboden, welke wij na selectie wel of niet aan de collectie toevoegen. 

brové classics
Centrum voor de klassieke BMW

brové classics

Henk Speek
Kerkweg 57
9351 AK Leek

T: 06 532 89 198
E: 
bmw@brove.nl

Sitemap

Alles over BMW klassiekers vindt u bij brové classics

Brove BMW oldtimersBrove BMW classics
Brové Centrum voor de klassieke auto